Verdensmålene hos AYA&IDA

AYA&IDA er skabt ud fra et ønske om at undgå engangs- og plastmateriale, og AYA&IDA's vision er at tilbyde produkter, der kan inspirere folk til at leve sundere og undgå unødigt brug af engangsprodukter. Som virksomhed mener vi, at det er vigtigt at bakke op om de gode initiativer, der kommer fra vores omverden. FNs Verdensmål er ingen undtagelse. Vi har nøje udvalgt de verdensmål, hvor vi mener, at vi kan integrere det i hverdagen og derved gøre en mærkbar forskel. 

VERDENSMÅL 3: SUNDHED OG TRIVSEL

Sundhed og trivsel er byggestenene hos AYA&IDA. Som forbrugere og skabere, er det vigtigt for os, at vores produkter ikke går på kompromis med hverken vores eller naturens sundhed. Derfor er materialerne i vores produkter nøje udvalgt og gennemtestet, for at undgå skadelig kemi. AYA&IDA Foundation bidrager også til sundhed og trivsel i udsatte lande ved at donere rent vand til børn.

AYA&IDA FOUNDATION

Hver gang vi sælger et produkt, donerer vi, via UNICEF, 100 liter rent vand til børn i nød.

Læs mere om AYA&IDA Foundation

VERDENSMÅL 6: RENT VAND OG SANITET

1 ud af 10 mennesker i verden mangler adgang til rent vand. Hos AYA&IDA mener vi, at alle har ret til rent vand. Derfor har vi startet AYA&IDA Foundation, som skal bidrage med rent vand til børn i udsatte områder. For hvert solgt produkt donerer AYA&IDA Foundation 100 liter rent vand til børn i nød igennem UNICEF. Sammen med kunder og forhandlere har vi indtil nu doneret 40.700.000 liter vand gennem UNICEF (september 2023). 

VERDENSMÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Anstændige jobs og økonomisk vækst danner grundlaget for AYA&IDA, hvor vi i høj grad har fokus på at tilstræbe social bæredygtighed. Vi vælger vores partnere meget omhyggeligt, da det er vigtigt for os at bruge certificerede partnere, som overholder industriens høje standarder for kvalitet, sikkerhed, retfærdig arbejdskraft, etisk forretningspraksis og miljøansvar. Producenterne vi arbejder sammen med, er udvalgt på baggrund af deres høje økonomiske produktivitet, som de opnår igennem deres førende teknologi og innovation. Vi ønsker at knuse myten om, at ansvar og "made in China" udelukker hinanden, og vi arbejder hårdt på at sikre, at vi er ansvarlige ved hvert eneste skridt.

AYA&IDA er skabt ud fra et ønske om at undgå engangs- og plastmateriale, og AYA&IDA's vision er at tilbyde produkter, der kan inspirere folk til at leve sundere og undgå unødigt brug af engangsprodukter.

VERDENSMÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Filosofien bag AYA&IDA’s produkter er at reducere engangsemballage ved at lave holdbare, genanvendelige produkter. Vi mener, at et produkts livscyklus skal være mere cirkulær end lineær. Hvem vil ikke gerne have koldt drikkevand gennem en hel arbejds- eller skoledag eller varm kaffe - også sidst på dagen. Ved hjælp af funktionalitet gør vi det nemt at sortere engangsemballagen fra. Vi har igennem vores genanvendelige Food’ie desuden et fokus på at nedbringe madspild, ved at gøre det nemt at medbringe rester med på farten.

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-