AYA&IDA Foundation for alle verdens børn

Vores fælles bidrag til rent vand 

1 ud af 10 mennesker i verden mangler adgang til rent vand. AYA&IDA Foundation donerer 100 liter rent vand til nogle af verdens mest udsatte børn for hver gang vi sælger et AYA&IDA-produkt. Vi er så stolte over, at vi sammen med kunder og forhandlere indtil nu har doneret 56.875.000 liter vand gennem UNICEF (juni 2024).

AYA&IDA Foundation

UNICEF Partner

Vi bruger flere milliarder på flaskevand her i Vesten – imens kæmper mennesker en kamp for at få rent drikkevand andre steder på jordkloden. Unicef regner med, at 1000 børn dør hver dag på grund af mangel på rent vand. Vi mener, at alle børn har ret til at være sunde, raske og trygge, og netop dét kæmper UNICEF for. AYA&IDA er stolt af at være UNICEF Partner og en del af det vigtige arbejde omkring at bringe rent vand, sanitet og hygiejne til børn i nød.  

Den globale opvarmning med højere temperaturer betyder endnu mindre adgang til vand. Så behovet for at hjælpe med rent drikkevand er stort og vigtigt. Vi er meget glade for at kunne være med til at gøre en forskel for de mennesker, der bor i de udsatte områder. Det giver rigtig meget mening for os. 

Vi håber, I har lyst til at være med på rejsen og støtte vores mission - sammen kan vi gøre en forskel. For alle verdens børn.

#foralleverdensbørn

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-