FAQ

Hvorfor vælge AYAIDAs drikkeflaske?

AYA&IDA kombinerer design, funktionalitet og elegance i produkter, der alle er forbundet med en mission. Vores formål som virksomhed er at lette planeten fra den overdrevne mængde plastaffald, der fylder lossepladser over hele verden, mens vi gør en forskel for de mennesker, der ikke har samme muligheder, som vi har i Danmark. Unicef regner med, at 1000 børn dør hver dag på grund af mangel på rent vand! Netop derfor donerer vi 100 liter rent vand til børn i nød igennem Unicef hver gang, at vi sælger et af vores produkter.

Men en flaske med et godt formål SKAL også være funktionel! Og det er den. Den er produceret med en unik termoteknologi, der holder dine drikke perfekt kolde eller varme dagen lang. Dine drikkevarer vil kun være i kontakt med rustfrit stål, så du skal aldrig tænke på noget – selv når du har sure eller søde drikke i. Den har stor kapacitet på trods af sin smalle udformning – og netop udformningen af flasken, gør den perfekt til kopholderen.

 

900 x bedre for miljøet?

Postevand er 900 gange mere miljørigtigt end flaskevand

Med AYA&IDA-drikkeflasken ønsker vi, at vores kunder skal drikke med stil, mens de hjælper planeten med at kunne trække vejret. Dag for dag hjælper vi dig med at reducere dit individuelle CO2-aftryk. Når en liter vand forlader vandhanen, udledes der kun 0,0002 kg CO2. Det omfatter alt fra etablering af vandværker til op-pumpning og transport i ledningsnettet. Snupper man derimod en liter vand på flaske i supermarkedet, har den en udledning på hele 0,18 kg CO2 på samvittigheden – 900 gange mere end postevand.

 

Hvorfor genbruge?

Deponeringsanlæg er fyldt med vandflasker. Når du bruger en genanvendelig vandflaske, hjælper du med at reducere produktionen af ​​flaskevand og dermed deponerings- og genbrugsbyrden af ​​plastflasker.

Når vi ser flaskevand oplagret på hylderne i supermarkeder, ser vi bare på toppen af ​​isbjerget. Overvej, at en stor proces er nødvendig for at gøre flaskevand tilgængeligt i butikker. Denne proces går fra produktionen af ​​plastflasken til dens påfyldning, transport og opbevaring, helt til dets rådighed, efter blot et par timer med faktisk brug. Hvert af disse trin kræver store mængder energi og forårsager derfor forurening.

AYA&IDA-drikkeflasken er bygget til at vare forevigt, og at kompensere sin egen produktion efter kun få opfyldninger. At gå over til din genanvendelige drikkeflaske vil forbedre din sundhed og belaste planeten mindst muligt.

 

Er alle AYA&IDAs produkter BPA-fri?

Ja! Vores flasker og Food'ie er netop udformet af rustfrit stål med det formål IKKE at indeholde plast. Og slet ikke noget der kan blive slidt og lække over tid eller frigive skadelige og usunde stoffer som BPA og phthalater.

Vores låg til Drikkeflasker og Food'ie er derfor lavet af 100 % rent Polypropylen-plast, som netop ikke lader sig påvirke af syrer, baser og opløsningsmidler – og som er kendt for sin langtidsholdbarhed. Når det engang skal genanvendes, så laver det et meget fint miljøaftryk og det anses ikke som problematisk affald. En fordel ved polypropylen er også, at den kan anvendes igen og igen til nye formål. På den måde materialet nyt liv - Det er godt for miljøet og minimerer CO2-udslippet.

 

Hvorfor 18/8 rustfrit stål?

Vi sparer ikke på noget, når det kommer til materialevalg, da både respekt for naturen og mennesker er vores fundament. Produkter af rustfrit stål er sikrere end plast og aluminium, da de kan fyldes med enhver form for drikkevare/spise uden uden at lække kemikalier.

For at kunne lave vores højkvalitets, langvarige genbrugelige produkter, der er både holdbare og sikre, er vi derfor afhængige af dette rustfrie stål 18/8, som er både bæredygtigt, fødevare-sikkert og ikke-reaktivt. Flere drikkeflasker har en anden form for rustfrit stål indeni end udenpå og her har vi valgt at køre den høje kvalitet hele vejen igennem.

Så din drikkeflaske også er i stand til at holde hele livet – og hvis ikke – så er den let at genanvende.

 

Er dine flasker forsynet med en plastforing indeni?

Selvfølgelig ikke! Vores flasker er lavet af højkvalitets, BPA-frit og fødevarekvalitets 18/8 rustfrit stål, der er naturligt sikkert, ikke belagt: Indersiden af ​​vores flasker behøver ingen plastforing.

 

Er jeres produkter egnet til alle spise- og drikkevarer?

Helt sikkert! I modsætning til aluminium er dét rustfrit stål, vi beskæftiger os med!

Det er naturligt sikkert udformet, og det er ideelt til at indeholde og vedligeholde enhver form for spise eller drikke.

Aluminium er ikke egnet til at komme i kontakt med mad og drikkevarer (især varme og sure), da det er meget giftigt. Vores produkter er lavet af high quality 18/8 rustfrit stål. Både Food'ien og drikkeflaskerne kan naturligvis bære enhver form for drikkevarer, varme eller kolde, sure eller kulsyreholdige, igen og igen uden at give nogen ekstra smag eller frigive skadelige stoffer.

 

Hvordan rengør jeg mine AYA&IDA-produkter?

Det er nemt at holde dine AYA&IDA-produkter rene.

Både vores FOOD'IE og alle vores sugerør er egnet til opvaskemaskinen.

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Hvis du ønsker et mere organisk alternativ, kan du bruge en opløsning lavet af eddike og en teskefuld natron - det er lige så effektivt.

Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud. Dette kan også bruges til bare at tørre flasken generelt, så at den ikke kommer til at lugte indelukket.

 

Kan flaskerne blive ridset?

Hver maling, vi vælger at afslutte vores flasker med, er lavet med en varig akrylharpiksbaseret maling, fri for bly og andre giftige kemikalier, der er godkendt til fødevarebrug. Fordi sikkerhed kommer først.

Det betyder også, at malingen kan blive ridset af, hvis man taber den eller skraber den imod. Omhyggelig brug af flasken, vil undgå dette. Hvis den tabes, vil flasken sandsynligvis også kunne få buler, men der er ikke noget at bekymre sig om med hensyn til dens sikkerhed: selvom du har tabt din rustfrie stålflaske, vil den fortsætte med at tjene dig godt, uden at du skal være nervøs for om nogen kemikalier eller toksiner kan vandre over i din mad eller drikke.

 

Kan der opstå kondens udenpå produkterne?

Vores produkter er dobbeltvæggede, isolerede flasker. Derfor forbliver flasken den samme udenpå uanset om den indeholder noget iskoldt eller brandvarmt.

 

Hvor bliver produkterne produceret?

AYA&IDAs produkter af rustfrit stål fremstilles i Kina i Zhejiang-provinsen af ​​certificerede partnere, som har implementeret og vedligeholdt certificeringer for kvalitetsstyringssystem, ligesom de er medlem af BSCI i forhold til deres arbejdsmiljø, miljø og sikkerhed.

Vi vælger vores partnere meget omhyggeligt og besøger ofte faciliteterne selv. Vi har løbende dialog og overensstemmelse med industriens høje standarder for kvalitet, sikkerhed, retfærdig arbejdskraft, etisk forretningspraksis og miljøansvar.

Vi har indgået aftaler, der sikrer sunde, sikre, retfærdige og ansvarlige betingelser ligesom sociale og miljømæssige vurderinger gennemføres løbende – såvel som materiale- og produktsikkerhedsprøvning. Vi ønsker at knuse myten om, at ansvar og "made in China" udelukker hinanden og vi arbejder hårdt på at sikre, at vi er ansvarlige ved hvert eneste skridt.

 

Kan jeg flyve med min flaske?

Ja, selvfølgelig. Så længe den er tom, kan du bære din flaske om bord.

 

Kan jeg personliggøre en flaske med mit navn eller firmalogo?

Uanset om du organiserer et event, skal imponere dine kunder eller belønne dine medarbejdere, er AYA&IDAs drikkeflasker den perfekte måde at vise dit brand på. Vores flasker kan få lige det tryk, du ønsker! 

Skriv endelig en mail til info@ayaandida.dk med dine ønsker, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Vilkår:
- Minimumsordre: 48 AYA&IDA-flasker pr. farve
- Levering: gratis
- Produktionstid: 2 uger fra godkendelse af artwork (afhængig af mængde) 
- Rabatter er tilgængelig for ordrer over 100 enheder.

AYA&IDA tager afstand fra enhver form for racisme, fremmedhad, sexisme og religiøs intolerance. Derfor fremstiller vi ikke tekster, der overtræder vores etiske standarder.

Personlige flasker er dækket af den generelle garanti, men de kan ikke returneres eller refunderes.

 

Hvilke materialer bruger I til at pakke jeres ordrer?

Hos AYA&IDA anvender vi genbrugsemballage, så måske modtager du en kasse med lidt skønhedsfejl. Så er det bare fordi, den er preloved, altså brugt før.

Hos AYA&IDA går vi nemlig meget op i at prøve at minimere vores forbrug af emballage og spild for at skåne miljøet. Så hvad gør vi helt konkret? Vi genanvender emballage, når det er muligt, og vi vælger emballage af bæredygtige materialer, når vi selv køber ind. Vi bruger miljøvenligt biofyld fremstillet af majsgranulat - helt uden plastik og kemikalier. Opløs det i vand på få minutter og brug det som gødning til dine planter. 

Miljøvenlig pakning label