Spørgsmål & Svar

Her kan du finde mere information om vores produkter.

Materialer

Ja, vores flasker og Food'ie er udformet af rustfrit stål og vores låg til Drikkeflasker og Food'ie er lavet af 100 % rent Polypropylen-plast, som netop ikke lader sig påvirke af syrer, baser og opløsningsmidler – og som er kendt for sin langtidsholdbarhed. Alle AYA&IDAs produkter er BPA fri. En fordel ved både rustfrit stål og polypropylen er, at materialerne kan anvendes igen til nye formål.

Vi har valgt materialet rustfrit stål 18/8, da det er både fødevaresikkert og ikke-reaktivt. Det betyder, at den rustfri stål ikke kan interagere med produktets indhold eller modtage/afgive smag. AYA&IDAs produkter er alle laboratorie-certificeret til at imødekomme LFGB (food contact grade testing). Ud over termoteknologi og de fordele i brug, som den rustfri stål giver, er materialet også let at genanvende og give nyt liv.

Nej, vores flasker er lavet af fødevarekvalitets 18/8 rustfrit stål, der er naturligt og sikkert. Det er ikke ikke belagt: Indersiden af ​​vores flasker behøver ingen plastforing.

AYA&IDAs produkter - både drikkeflasker, CUP2GO, Lunch Box og Food'ie er skabt til at indeholde mad- og drikkevarer.

Vores produkter er lavet af 18/8 rustfrit stål, så de indeholde enhver form for drikkevarer, varme eller kolde, sure eller kulsyreholdige uden at give nogen ekstra smag eller frigive skadelige stoffer. Produkterne er laboratoriecertificeret til at opfylde LFGB (food contact grade testing)

Hver maling, vi vælger at afslutte vores flasker med, er lavet med en varig akrylharpiksbaseret, der er godkendt til fødevarebrug.

Det betyder også, at malingen kan blive ridset af, hvis man taber den eller skraber den imod. Omhyggelig brug af flasken vil undgå dette. Hvis den tabes, vil flasken sandsynligvis også kunne få buler, men der er ikke noget at bekymre sig om med hensyn til dens sikkerhed: selvom du har tabt din rustfrie stålflaske og den har fået lidt knubs, vil det ikke betyde noget for funktionaliteten.

AYA&IDAs produkter af rustfrit stål fremstilles i Kina i Zhejiang-provinsen af ​​certificerede partnere, som har implementeret og vedligeholdt certificeringer for kvalitetsstyringssystem, ligesom de er medlem af BSCI i forhold til deres arbejdsmiljø, miljø og sikkerhed.

Vi vælger vores partnere meget omhyggeligt og besøger ofte faciliteterne selv. Vi har løbende dialog og overensstemmelse med industriens høje standarder for kvalitet, sikkerhed, retfærdig arbejdskraft, etisk forretningspraksis og miljøansvar.

Vi har indgået aftaler, der sikrer sunde, sikre, retfærdige og ansvarlige betingelser ligesom sociale og miljømæssige vurderinger gennemføres løbende – såvel som materiale- og produktsikkerhedsprøvning. Vi ønsker at knuse myten om, at ansvar og "made in China" udelukker hinanden, og vi arbejder hårdt på at sikre, at vi er ansvarlige ved hvert eneste skridt.

Rengøring

Det er nemt at holde dine AYA&IDA-produkter rene.

Vores Food'ie, CUP2GO og alle vores sugerør er egnet til opvaskemaskinen. Drikkeflasker og Kids Straw Bottle tåler ikke opvaskemaskine.

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Hvis du ønsker et mere organisk alternativ, kan du bruge en opløsning lavet af eddike og en teskefuld natron - det er lige så effektivt.

Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud. Dette kan også bruges til bare at tørre flasken generelt, så at den ikke kommer til at lugte indelukket.

Termoeffekt

Vores produkter er dobbeltvæggede, isolerede flasker. Derfor forbliver flasken den samme udenpå uanset om den indeholder noget iskoldt eller brandvarmt. 

CUP2GO er testet til at kunne holde kaffen varm som nedenstående:

Hvis kaffe/te kommes i ved en temperatur på 90 grader (elkedel og Quooker gav os en starttemperatur på 90 grader varmt vand) og man straks lukker låget på koppen, falder temperaturen med ca. 10 grader hver ½ time.
Det betyder, at kaffen/teen stadig efter ca. 1½ - 2 timer er perfekt drikketemperatur.

Såfremt man ønsker at drikke kaffen/teen med det samme, venter man blot lidt med at sætte låget på. Åbningen er nemlig stor, og man kan hurtigt temperere kaffen til den ønskede temperatur.

Der er også stor forskel på starttemperaturen alt efter, hvordan kaffen bliver brygget, om det er på tanken, direkte ned i en termokande eller i den gode gammeldags glaskande. Nogle kommer kold mælk i kaffen og andre varm mælk, så start temperaturerne svinger utroligt meget.

Andet

Ja. Så længe den er tom, kan du bære din flaske om bord.

Hos AYA&IDA anvender vi genbrugsemballage, så måske modtager du en kasse med lidt skønhedsfejl. Så er det bare fordi, den er preloved, altså brugt før.

Hos AYA&IDA tilstræber vi at minimere vores forbrug af emballage og spild for at skåne miljøet mest muligt. Så hvad gør vi helt konkret? Vi genanvender emballage, når det er muligt, og vi vælger emballage af bæredygtige materialer, når vi selv køber ind.

Vi sender til 14 lande. Priserne varierer fra land til land, og dette vil være muligt at se i kurven ved checkout.
Det er muligt at bestille varer til følgende lande:

Danmark
Belgien
Finland
Frankrig
Holland
Irland
Italien
Luxembourg
Polen
Portugal
Spanien
Sverige
Tyskland
Østrig

kontakt os

Fandt du ikke det du ledte efter? Du kan altid kontakte os på info@ayaandida.dk

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-