RENGØRING af dine AYA&IDA produkter

Care Guide

Vi anbefaler, at vores produkter skylles med varmt vand efter hver brug. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe (og en flaskebørste). Hvis du ønsker et mere organisk alternativ, kan du bruge en opløsning lavet af eddike og en teskefuld natron - det er lige så effektivt. Når produktet først er vasket, så lad det tørre med hovedet nedad for at lade vandet strømme ud. Dette kan også bruges generelt, så produktet  ikke kommer til at lugte indelukket.

DRIKKEFLASKE RENGØRING

Sådan rengører du Drikkeflasken

Vi anbefaler, at du vasker din AYA&IDA drikkeflaske i hånden. Dette vil forlænge produktets levetid.

Vores drikkeflasker har to forskellige coatings; silk coating og powder coating. Begge coatings er lavet med en varig akrylharpiksbaseret maling, fri for bly og andre giftige kemikalier, der er godkendt til fødevarebrug. Silk coatingen er mat i overfladen, hvor powder coating er mere ru og hårdfør.

Følgende drikkeflasker med silk coating tåler ikke opvaskemaskine: Matte Black 350ml/750ml, Wild Blackberry og Cool Grey.

OBS: Drikkeflaskernes låg tåler ikke opvaskemaskine - disse skal vaskes i hånden. Det samme gælder sportslåget.

Det er muligt at købe en ny indvendig silikone ring til dit låg. Du kan finde det her.

sportslåg rengøring

Sådan rengører du Sportslåget

Vores sportslåg tåler ikke opvaskemaskine. 

Låget kan skrues fra hinanden - og samles igen. Det gøres ved, at skiven i toppen af låget, hvor du klikker, drejes mod uret, og dermed kan du efterfølgende skrue det fast igen. På den måde kan du rengøre det indeni også.

Ved rengøring skal du passe på, at du ikke mister den lille sorte del, der sidder indeni låget, når du skiller den ad. Den gør nemlig, at dit låg kan klikke.

kids straw bottle rengøring

Sådan rengører du Kids Straw Bottle

Vi anbefaler, at du vasker drikkeflasken i hånden. Dette vil forlænge produktets levetid. I nedenstående video kan du se, hvordan drikkeflasken nemmest rengøres.

Sugerør og Mundstykke til Kids Straw Bottle kan skoldes efter behov. Trænger disse dele til udskiftning? Køb som reservedel her.

øvrige produkter rengøring

CUP2GO

Vores CUP2GO tåler opvaskemaskine.

Vi anbefaler, at koppen skylles mellem hver brug.

Food'ie

Vores Food'ie tåler opvaskemaskine.

Det er muligt at købe en ny silikonering til låget i din Food'ie. Du kan finde den her.

Lunch Box

Vores Lunch Box tåler opvaskemaskine.

Cotton Bags

Vores Reusable Cotton Bags kan vaskes på 60 grader.

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-