Gua Sha som selvforkælelse

Gua Sha som selvforkælelse

Gua Sha massage er en selvforkælelse du nemt kan skabe derhjemme. Det kræver ikke meget; lidt olie og en gua sha sten. Gua sha massage er en gammel kinesisk tradition, som bruges at give liv og glød til huden. Dette gøres ved at massere huden, og derved stimulere lymfesystemet og øge blodcirkulationen.

Med Gua Sha massage kan du udligne rynker, opstramme huden og give din hud en naturlig glød, samtidig med at du reducerer affaldsstoffer i huden og øger blodcirkulationen. Døjer du med væskeophobninger er en Gua Sha et fantastisk redskab. Gua Sha sten er lette at bruge og de er samtidig skånsomme mod huden. 

Brug en lækker olie sammen med din Gua Sha sten, f.eks. jojoba olie, som beskytter din hudbarriere og skaber balance i hudens egen fedtproduktion. Og når du bruger din gua sha, starter du altid fra midten af ansigtet og masserer blidt væk fra ansigtet.

3 Gode øvelser, som laves på begge sider af ansigtet: 

- Mellem øjenbrynene og langs øjenbrynet, så den lille bekymringsrynke forsigtigt glattes ud. Gentag flere gange

- Start ved siden af næsen og masser med din gua sha i din runding ved kinden og over mod øret. Gentag flere gange

- Start under næsen og lad din gua sha glide i en lige linje ud mod din øreflip. Gentag flere gange. 

Der findes selvfølgelig mange flere øvelser, og der er mange online tutorials man kan bruge, men det kan være en god idé at starte i det små, så det bliver overskueligt i hverdagen. 

Lille tip: Når du du er lidt mere trænet og ikke har behov for et spejl, så kan du sagtens tage din gua sha med foran din favoritserie. Det behøver jo ikke altid være en del af et velvære-ritual.  

             

Husk vandet 
Efter din Gua Sha massage er det vigtigt at drikke masser af vand, for at hjælpe kroppen af med de affaldsstoffer, du netop har frigivet og her kan du have din AYA&IDA drikkeflaske klar med koldt vand. Her er dit vand ikke i kontakt med plastik, så du skal ikke bekymre dig om BPA, kemi eller hormonforstyrrende stoffer. Så du er god ved både dig selv og miljøet. 

 

Rigtig god fornøjelse. 

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-