Jordskokkesuppe m. Persilleolie

Jordskokkesuppe m. Persilleolie

5 effektive råd til at huske væskebalancen Læs Jordskokkesuppe m. Persilleolie 1 minut

En varm frokost er guld værd i disse måneder, og din krop fortjener et varmt måltid midt på dagen, med sæsonens, måske, bedste råvare – jordskokker.

Du skal bruge:

  • 750 g jordskokker, skrællede
  • 1 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 l bouillon
  • salt & peber  
  • timian, gerne frisk
  • saften af en halv citron
  • 250 ml fløde
  • 1 bdt. persille
  • smagsneutral olie (olivenolie er fin)
  • stegt parmaskinke

Sådan gør du:

Suppen:

  1. Skræl jordskokkerne, halver dem og kog med løg og hvidløg i ca. 30 min.
  2. Purer dem med en stavblender.
  3. Tilsæt så bouillon, salt, peber, timian og citron og kog det hele i 15 min.
  4. Tilsæt fløde og kog i 5 min.

Persilleolie:

  1. Skyld persillen, dyp den hurtigt i kogende vand og vrid fri for væde.
  2. Hak med en blender, tilsæt olien.
  3. Tilsæt salt og peber, smag til.
  4. Sigt olien i en sigte.

Velbekomme!

Psst… Brug suppen til aftensmåltidet, varm resterne op dagen efter og hæld over i din Food’ie, der holder på varmen i 8 timer. Toppingen kan du have med i de praktiske Snack Containers

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-