Drikker du vand nok?

Drikker du vand nok?

Læs Drikker du vand nok? 2 minutter Næste Spis dig til mere magnesium

Vand er livsvigtigt for alle kroppens celler og for, at hjernen kan fungere optimalt. Derudover er vand med til at holde dig frisk og klar, og får du ikke tilstrækkeligt i løbet af dagen, svækker det flere af kroppens funktioner og forringer din koncentrationsevne og hukommelse. 

Vand er sundt og indeholder mineraler som kalcium, jod og magnesium. Kroppen har brug for 2,5 liter væske hver dag, men i sommervarmen og ved høj fysisk aktivitet har den brug for mere væske. AYA&IDA's drikkeflaske findes i fire forskellige størrelser - 350 ml, 500 ml, 750 ml og 1000 ml. Så er det nemt at huske at drikke nok vand i løbet af dagen. 

Vand er ikke kun livsnødvendigt for overlevelse. Det er også essentielt, hvis du gerne vil have masser af energi, smuk hud, effektiv udrensning, god fordøjelse og meget andet. 

For at gøre dit vand lidt nemmere at drikke, kan du pimpe det med smag for at gøre det lidt sjovere. Men også for at tilsætte flere forskellige vitaminer, som forbedre din sundhed. 

Du kan f.eks. pimpe dit vand med citron, som er fuld af c-vitamin, antioxidanter, b-vitamin, kalium og calcium. Citroner er små antibakterielle kraftcentrer. Deres bakteriedræbende egenskaber ødelægger dårlige bakterier og får gode bakterier til at blomstrer i kroppen, hvilket kan lindrer fordøjelsesbesvær og forstoppelse.

C-vitaminen i citroner er også en af de blideste og mest naturlige måder at lysne mørke pletter i din hud og samtidig udjævne din hudtone. C-vitamin er også en vigtig komponent, når din krop producerer kollagen og elastin, som er det, der giver din hud det ungdommelige udseende. Uden tilstrækkelig c-vitamin, kan din hud ikke reparere sit bindevæv, hvilket resulterer i fine linjer og rynker.  

En anden lækker smagsgiver du kan pimpe dit vand med er mynte. Mynte inderholder flere gavnlige vitaminer og mineraler, som c-vitamin, e-vitamin, folat, kalcium og jern. Alt slags mynte, især pebermynte, har i århundreder været brugt til at stimulere fordøjelsen og berolige maven. 

Du hører det sikkert hele tiden, men husk vandet - kroppen har brug for det! Den bedste hydrering kommer nemlig indefra. 

 

 

Fortsæt med at læse

Gratis fragt over 500,-

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-