Sunde grovboller i madpakken

Sunde grovboller i madpakken

Poké bowl to go Reading Sunde grovboller i madpakken 2 minutes Next Chiagrød med hindbær

Opskrift til dig
I en travl hverdag, kan det være svært at få tid til at bage. Tanken om æltning og melfingre gør, at vi tit styrer udenom. Denne opskrift er nem - og du får ikke mel på fingrene. Vi bruger den i både weekend og hverdag, fordi det er så nemt. Nedenfor finder du en opskrift på 10-12 boller.

Ingredienser
10 g gær
6 dl vand
3 dl havregryn 
ca 5-6 dl hvedemel ( udskift evt. halvdelen med groft mel) 
1 tsk salt
Lidt sukker eller honning (kan sagtens undlades)

Fremgangsmåde
Gær opløses i vand. Tilsæt salt og sødt. Tilsæt havregryn. Rør. Tilsæt mel lidt ad gangen. Dejen skal røres til en ensrettet masse, som forbliver klistret. Lille tip: Når den har fået nok mel, så giver den lige akkurat slip fra skålen. Stilles i køleskab natten over. Fordeles på bagepladen med skeer og bages i ovnen ved 200 grader varmluft. De bliver rigtig gode og sprøde i krummen når de får 18-20 minutter. Bollerne kan sagtens opbevares i pose et par dage. De vil blot blive bløde. Kan fryses ned.

Smør bollen med lidt pesto og tilsæt yndlingspålæg; avocado, smøreost, æg, kylling, serrano. Helt op til jer. Snacks kan opbevares i de tilhørende containers.

Find de perfekte produkter til madpakken lige her.

Velbekomme
Team AYA&IDA

Danish Design

AYA&IDA is a danish family owned company