Opskrift på hjemmelavet knækbrød

Opskrift på hjemmelavet knækbrød

Opskrift på overnight oats Reading Opskrift på hjemmelavet knækbrød 1 minute Next Gulerodsrisotto

Hjemmebagte knækbrød er nemme at bage, og et hit som snack, tilbehør eller i madpakken. Knækbrødene kan spises på et utal af måder, f.eks. med ost, smør, pålæg, hummus eller blot som de er. Pak dem i madpakken i AYA&IDA's Lunch Box, så holder de sig lækre og sprøde hele dagen. 

 

1 dl græskarkerner 
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerne
1 dl havregryn 
3,5 dl hvedemel
1 tsk fint salt 
1 tsk bagepulver
1 dl olie (gerne en god, mild olivenolie)
2 dl vand 

Tænd ovnen på 200 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt olie og vand. Rør det hele godt sammen. Hvis dejen er lidt for tør, så tilsæt lidt mere olie. Konsistensen skal være som almindelig dej. Del dejen i to. Rul hver del ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på 2-3 mm. Kom den udrullede dej over på en bradepande og rids dejen i passende stykker med en pizzaskærer. Bag knækbrødet i 15-20 min i ovnen til de har fået lidt farve. Lad dem afkøle på en bagerist. 

Free shipping in Denmark over 500 DKK

We offer free shipping over 500 DKK on orders in Denmark.