Stop madspild og tænk resterne ind som madpakke. Denne salat er virkelig lækker – også på dag 2 som madpakke i vores Lunch Box. Den har tilpas meget fedme og protein til, at den mætter virkelig godt.
Det skal du bruge:
- 1 dåse kikærter
- 1 lille hokkaido
- 400 gram blandet kål
- 1 lille blok feta, 200 g
- Salt, peber
- Olie
- Citronsaft
Sådan gør du:
Skær din Hokkaido ud i tern. Fordel kikærter og og hokkaido på en bageplade med olie, salt og peber. Bag 30 minutter på 175 grader varmluft. Skær feta i små stykker og bland kål og feta med kikærter og hokkaido (kan blandes både varm og kold). Tilsæt lidt citronsaft.
Velbekomme! 🧡🥬
TIP: Denne lækre salat kan varieres på et utal af måder. Tilsæt evt. granatæble eller blåbær for lidt syrlighed, eller lidt vinaigrette (2 spsk olivenolie, 1,5 spsk hvidvinseddike/æblecidereddike, 1 tsk sennep, 1 tsk honning, salt/peber). Hokkaido kan også udskiftes med bagt rødbede, pastinak eller gulerod.