Tænk din frokost ind i aftensmaden. Nogle retter egner sig særligt godt som rest mad. Poke Bowl er virkelig lækker som både aftensmad og frokost. I opskriften forneden, kan du sagtens udskifte både grøntsager og kød med det du allerede har.
Poke bowl ingredienser
3 dl brune ris
1 agurk
1 spsk. olivenolie
½ citron
200 g edamamebønner frosne - uden bælg
2 avocadoer
150 g blandet salat
300 g røget laks
Salt/peber
(Soya/wasabi)
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning, og lad dem køle af
Skyl agurken, og skær den i lange, tynde bånd med en tyndskræller eller kartoffelskræller.
Vend agurkebådene i olie, lidt citronsaft, salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne som ligger i en si, til de tørre op
Skær avokadoerne i passende skiver
Skær salaten og laksen i mindre stykker
Anret nu dine ingredienserne i din Food'ie eller Lunch Box, på din helt egen måde
tilsæt evt. soya rørt op med, hvis du ønsker en lidt sushi-agtigdressing - hældes først på når du skal spise din mad.
Velbekomme
Team AYA&IDA
Poke bowl ingredienser
3 dl brune ris
1 agurk
1 spsk. olivenolie
½ citron
200 g edamamebønner frosne - uden bælg
2 avocadoer
150 g blandet salat
300 g røget laks
Salt/peber
(Soya/wasabi)
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning, og lad dem køle af
Skyl agurken, og skær den i lange, tynde bånd med en tyndskræller eller kartoffelskræller.
Vend agurkebådene i olie, lidt citronsaft, salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne som ligger i en si, til de tørre op
Skær avokadoerne i passende skiver
Skær salaten og laksen i mindre stykker
Anret nu dine ingredienserne i din Food'ie eller Lunch Box, på din helt egen måde
tilsæt evt. soya rørt op med, hvis du ønsker en lidt sushi-agtigdressing - hældes først på når du skal spise din mad.
Velbekomme
Team AYA&IDA