Madpakke-træt? Vi har løsningen. Med vores Food'ie kan du have varm mad med som madpakke, fremfor de klassiske rugbrødsmadder. Varm blot maden hjemmefra, og så er du kørende! Food'ien er en termomadkasse, der kan holde din yndlingsmad varm i op til otte timer, eller kold i op til 12. Du kan se vores udvalg af Food'ies her.
Sådan opstod ideen til Food'ien
Da Aya var mindre, ville hun kun have leverpostejsmadder med agurk med i skole. Hun ville ikke prøve noget nyt – og lad mig bare sige, at det var sjældent, der ikke kom taskevarme leverpostejsmadder med hjem fra skolen. Så ideen om Food'ien opstod på baggrund af hende.
Jeg var spændt på, hvordan hun ville have det med Food'ien. Men, det var et hit fra første dag. Nu er eneste ulempe, at jeg næsten ikke kan spise hende af med leverpostejsmadder med agurk længere... Men det forstår, man jo egentlig godt … - Mette, stifter af AYA&IDA
Jeg var spændt på, hvordan hun ville have det med Food'ien. Men, det var et hit fra første dag. Nu er eneste ulempe, at jeg næsten ikke kan spise hende af med leverpostejsmadder med agurk længere... Men det forstår, man jo egentlig godt … - Mette, stifter af AYA&IDA
Hvad kan man lave i Food'ien?
Mulighederne er uendelige med Food'ien. Du kan bruge den til alt fra kødsovs, suppe, salater, til isterninger eller yoghurt. Kun fantasien sætter grænser.
Mulighederne er uendelige med Food'ien. Du kan bruge den til alt fra kødsovs, suppe, salater, til isterninger eller yoghurt. Kun fantasien sætter grænser.
Bare rolig - ingen bakterier bliver dannet i Food'ie
Vores Food’ie har en helt særlig termoteknologi, og du kan roligt opbevare din mad i den.
Hvis du ønsker at opbevare varm mad i Food'ien, skal du kun varme maden inden du tager hjemmefra - og så kan du nyde maden ved perfekt temperatur, uanset hvor du befinder dig.
Bakterier danner sig ved 20-40 grader. Vi anbefaler, at man varmer maden op til kogepunktet inden det puttes i. Som indikation ved vi, at ved at putte havregrød i bare ved 75 grader, er det efter 7,5 time faldet til 52 grader.
Hvis du skal spise din suppe efter blot 4 timer, vil det dog være for varmt, så der anbefaler vi, at du køler det lidt ned inden.
Bakterier danner sig ved 20-40 grader. Vi anbefaler, at man varmer maden op til kogepunktet inden det puttes i. Som indikation ved vi, at ved at putte havregrød i bare ved 75 grader, er det efter 7,5 time faldet til 52 grader.
Hvis du skal spise din suppe efter blot 4 timer, vil det dog være for varmt, så der anbefaler vi, at du køler det lidt ned inden.