Broder navn på din Cotton Bag

Brodér navn på AYA&IDA Cotton Bag

Gulerodsrisotto Reading Brodér navn på AYA&IDA Cotton Bag 3 minutes Next Sunde, friske wraps til madpakken

Broderi er et ældgammelt håndværk, der heldigvis begynder at vinde frem igen. I alt for mange år  har broderiet været anset som lidt småborgerligt, men vi er begyndt at finde de gamle dyder frem igen. Vi strikker, hækler og broderer i en grad som ikke er set i mange år. Broderi er dekorativ syning på tekstil m.m. og udføres i hånden med nål og tråd. Ud over at være dekorativ, har man også brugt broderiet til personliggøre tekstiler. Duge og sengetøj med initialer, årstal og monogrammer. 

Det er meget lettere at brodere end mange tror og man kan brodere på næsten alt. Der kan være masser af måder at komme i gang på, du kan blandt andet bruge internettet eller broderibøger til at få inspiration og guide til hvordan du kommer i gang.  

Du kan f.eks. starte med at brodere dit navn på din AYA&IDA Cotton Bag, for at gøre posen mere personlig og så i kan kende forskel på dem - både derhjemme, på arbejdet eller i skolen. Det er også en sød idé at brodere på en pose, som du giver i gave. Brug posen som indpakning, så du gør din gave helt personlig. 

Fremgangsmåde 

Du skal bruge:
- Nål 
- broderitråd
- Broderiramme - (En broderiramme er ikke et must, men det gør dit liv meget nemmere. Du finder broderirammer i de fleste garn- og kreabutikker)
- Blyant og saks

Det kan være en god ide at besøge pinterest inden du går igang. Hvis du aldrig har prøvet at brodere før, ligger der mange gode tutorials frit tilgængeligt. 

Vi valgte et simpelt håndskrevet AYA til vores pose, men hvis du vil være sikker på ensartethed, så kan du også printe det du gerne vil brodere og lægge det bag tekstilet. Tegn så af med blyant. 

Vi anbefaler en broderiramme (det er ikke et must), for det er meget lettere at brodere når tekstilet er helt udstrakt og holdt på plads. Og rammen gør det også nemmere når man broderer i et hjørne af en pose, som vi har gjort på vores. 

Så er det igang. Hæft din broderitråd på bagsiden og broder hvert bogstav for sig. Vi hæftede hvert bogstav for at gøre broderiet stærkere. Vores broderi hedder kædesting og kan sagtens laves af nybegyndere (som os).

Lille tip. Hvis du aldrig har broderet før, så anbefaler vi at du lige øver et enkelt bogstav inden du kaster sig ud i det endelige. Man skal lige have styr på metodikken. 

God fornøjelse. 

 

Danish Design

AYA&IDA is a danish family owned company